Over Uitgeverij 11

Uitgeverij 11 is een klein bedrijf met Rotterdamse roots. Wij maken met veel plezier en enthousiasme informatieve boeken, gidsen en themakranten. Wij maken zowel producten voor een breed publiek als kleine uitgaven voor specifieke doelgroepen. Onze werkwijze is altijd persoonlijk en op maat.

Uw eigen boek

Er zijn verschillende mogelijkheden om een boek te realiseren. Uw eigen roman, biografie of familieboek? Wij zijn benieuwd naar uw plan en gaan graag samen met u op zoek naar de beste optie voor uw project.

Uw eigen krant

Uitgeverij 11 maakt kranten voor groot en klein publiek. Wilt u een krant voor uw school, bedrijf, stichting of vereniging? Wellicht zijn er mogelijkheden voor subsidie of particuliere sponsoring. Vanuit onze ervaring zoeken we samen met u naar de mogelijkheden.

Coaching & Tekstwerk

Zoekt u hulp bij het schrijven van artikelen? Wilt u teksten, brieven of mails laten redigeren? Ik ben u graag van dienst! Stuur een mail en ik neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw vraag kun toelichten. anne@bakker.info

Anne-Margreet Bakker

Eigenaar Anne is geboren en getogen in Rotterdam. Ze is kleindochter van de Rotterdamse uitgever Ad Donker, Cultureel Antropoloog en was tien jaar werkzaam als freelance journalist in de media. Ze schreef voor verschillende tijdschriften en kranten en verzorgt nog altijd vaste rubrieken in een aantal magazines.

Yuri Bakker

Yuri Bakker

Yuri ondersteunt bij vormgeving en is muzikant / componist
www.yuribakker.com

Levina Sprikkelman

Levina Sprikkelman

Levina schrijft reviews voor de Body&Mind Yogakrant en doet advertentie acquisitie voor verschillende kranten
mail Levina

Merel

Merel

Merel verzorgt advertentie-acquisitie voor verschillende kranten

merel.vuil@gmail.com

Vragen, suggesties of hersenspinsels?

Contact